w HR EN

House Informacije

HOUSE – brend zvukova i mladosti. Kreativan, odvažan i beskompromisan.
Inspirirat će te ritmom, pomoći će ti da pronađeš vlastiti stil. Ako voliš dobru glazbu, slobodu i spontanu zabavu, onda smo mi ono što trebaš.
Trenutno, pod brendom HOUSE radi oko 210 trgovina u Poljskoj i 115 u inozemstvu.

Brend HOUSE čine četiri linije zasebnih značajki – dvije ženske i dvije muške.

Ženske linije:

CASUAL FASHION

Prijedlog za kozmopolitke koje obožavaju kombinirati različite stilove i odjećom naglašavati svoju osobnost. Linija inspirirana trendovima svjetskih modnih pista, s jasnim naglaskom na originalne i moderne detalje.

STREET CHIC

Linija za aktivne djevojke koje se vole dobro zabavljati i eksperimentirati modom. Ona je mješavina najnovijih urbanih trendova i sportskih elemenata te trendi gadgeta.

Muške linije:

URBAN HERITAGE

Kombinacija urbanog casuala s rock elementima i daškom vintagea. Za zahtjevnog, otvorenog muškarca koji ima ​​vlastiti stil, koji donosi zrele modne odluke, koji cijeni visoku kvalitetu i profinjene detalje.

STREET & STYLE

Linija usmjerena na one koji su u potrazi za modernom odjećom, koji kompletiraju svoju garderobu, koji vole uživati i brzo hvataju najnovije trendove te su uvijek tamo gdje se događa nešto zanimljivo. Obuhvaća uličnu modu sa sportskim elementima, izražajne uzorke i boje te i modne dodatke.

Jaka strana brenda HOUSE je denim – u različitim stilovima i krojevima, za različite osobnosti, uvijek u skladu s najnovijim trendovima.

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 129
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli