w HR EN


Intersport Informacije

Intersport je maloprodajni lanac trgovina sportske opreme, odjeće i obuće.

Rezultat 40 godina našeg uspješnog rada, danas se ogleda u brojci od 5400 trgovina u 44 zemlje diljem svijeta.

Samo u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori Intersport ima preko 130 trgovina.

Tijekom svog razvoja Intersport je uvijek u fokusu imao sport kao način života, to nikada nije bio samo dućan u koji se ode po tenisice, to je strukturirana priča, koja kao i u sportu, uspjeh zahvaljuje čvrstoj i jasnoj viziji, predanom radu te, ne manje važno,  zaposlenicima koji istinski vjeruju u svoj posao.

Danas Intersport potpisuje slogan “The Heart of Sport” ili “Srce sporta”, koji na vrlo jednostavan i direktan način, uz pozitivnu emociju, sažima esenciju brenda. Za sport treba imati srce. A onda dolazi sve ostalo.

Naša misija je kreiranje i održavanje profesionalnog pristupa prema ljudima koji vole sport. Želimo u svakom trenutku ponuditi širok i raznolik asortiman proizvoda za razne sportove.

Želimo održati autentičnost na svim područjima vezanim uz sporta te uvijek postići najbolji odnosno konkurentan omjer cijene i kvalitete.

Nudimo stručne savjete,  znanje i razumijevanje, uz izvrstan izbor proizvoda i kvalitetu usluge te se trudimo našim kupcima i svim zaljubljenicima u sport osigurati maksimalnu vrijednost.

Pet pilona na kojima temeljimo naš uspjeh:

  • posvećenost ideji da svi koji to žele mogu uživati u koristima aktivnog i zdravog životnog stila, kroz kvalitetnu ponudu i dobre savjete
  • vjerovanje da naši kupci zaslužuju uzbudljivu, poticajnu i ugodnu okolinu za kupovinu
  • spremnost da podijelimo naša sportska iskustva i poznavanje proizvoda s našim kupcima
  • individualan pristup svakom kupcu, za kojeg želimo osigurati najbolji savjet, koji će biti prilagođen željama i mogućnostima
  • poticanje zanimanja kod naših kupaca za baljenje sportom, i na aktivan način života, što dodatno činimo kroz sve raspoložive komunikacijske kanale, od Internet stranica i web-shopa, preko naših društvenih mreža do image i akcijskih kampanja.

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 171
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli