w HR EN

Koko Kids Store Informacije

Koko Kids Store na 1.katu Arena Centra, prava je adresa za male trendsetere.

Ljubav prema djeci ono je što nas pokreće, motivira i budi znatiželju za novim, drukčijim i originalnim smjernicama. Nadahnuti time, trudimo se zadovoljiti i opravdati kupovinu našeg asortimana dragim klijentima. Lepeza odjeće i modnih dodataka ono je što Koko Kids Store nudi kako onim najmanjim (novorođenčadi) tako i adolescentima. Nudimo vam sportski program; pidžame, bodije, setove za izlazak iz bolnice ili šetnju gradom, trenirke, majice, setove ili pojedinačne idealne za vrtiće i škole. Naše tkanine su rađene od vrhunskog turskog pamuka, provjerenog i biranog porijekla. Jakne, prsluci, jeans i košulje svojim modernim i zanimljivim krojem i dizajnom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ono po čemu smo postali prepoznatljivi i ono sto izaziva najviše oduševljenja našim dragim klijentima je bogati svečani asortiman. U našim haljinama svaka djevojčica osjeća se kao princeza bar na jedan dan. Da li se radi o krštenju, pričesti, krizmi, rođendanu ili nekom drugom svečanom činu mi smo tu za vas. Mladi gospodin koji nosi Koko odijela, hlače, sakoe, košulje odiše elegancijom i stilom.

Naš moto je: Budimo svoji i posebni. Naš pokretač su djeca, djeca ljubavi. A vi ste dragi kupci naša inspiracija i put ka boljem.

Dobrodošli, vaš Koko Kids Store.

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 146
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00



Podijeli