Koykan Informacije

Koykan World Food vam nudi mnoštvo okusa iz raznih dijelova svijeta. Mjesto je koje svojom ponudom osvježava i donosi novo iskustvo.

U našoj ponudi ukusne hrane možete probati talijanske piadine, orijentalne wrapove, grčki gyros te falafel, popularnu hranu bliskog Istoka. Iz Meksika nam dolazi svježe pripremljen burrito, a boje francuske kuhinje s ponosom predstavlja quiche. Tu su i naši hamburgeri, kod kojih koristimo isključivo svježu i kvalitetnu junetinu hrvatskog porijekla, a u našoj vlastitoj pekari svakodnevno svježe pripremamo burger peciva.

Svako jelo priprema se neposredno nakon vaše narudžbe, s uvijek svježim i kvalitetnim namirnicama. Osobno se bira svaki sastojak i kreiraju recepti koji se drže tradicionalnih načina pripreme.

Svoje favorite iz naše ponude možete probati u mesnim, ribljim i vege varijantama što će zadovoljiti širok izbor okusa, a kao dodatak glavnim jelima donosimo vam razne salate te krumpiriće s pikantnim umacima.

Ponuda napitaka je uz već dobro poznati osvježavajući bubble tea koji dolazi s Tajvana obogaćena za lassi popularno piće indijskog subkontinenta koje će Vas osvojiti svojim voćnim okusima.

Kombinacije proizvoda i okusa zaista su nebrojene, na vama je da isprobate i odlučite se za najdražu!

https://www.instagram.com/koykan_worldfood/

https://www.facebook.com/koykanworldfood/?ref=aymt_homepage_panel

 

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 101
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do četvrtka 10:00 do 21:30
od petka do nedjelje 09:00 – 22:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo slijedite ovaj link.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.