w HR EN

Kruna Mode Informacije

KRUNA MODE je lanac multibrend trgovina probranih svjetskih fashion, street, casual i urbanih modnih brendova. Tijekom 40 godina poslovanja izgradili smo poseban odnos s našim vjernim kupcima temeljen na obostranoj ljubavi prema suvremenom načinu života, dizajnu, uličnoj umjetnosti i modi. Kruna Mode neizostavna je modna adresa za sve dinamične, urbane žene i muškarce koji njeguju svoj stil, biraju kvalitetu i posebnost te žele biti drugačiji.

Naša misija je zadovoljstvo kupaca stoga nam je cilj tvoje shopping iskustvo učiniti ugodnim i potpunim!

Izvrsnu ponudu Kruna Mode brendova čine: O’Neill, Garcia, Kaporal, Blend, Ichi, Element, RVCA, Sinner, Emily & Noah i Sina Jo. Prateći modne trendove i prilagođavajući se istima, danas sve veći fokus stavljamo na fashion, casual, street i urbanu scenu. Svaki odjevni predmet bi osim praktične naravi trebao odražavati stav osobe koja ga nosi. Svatko od nas je poseban, stoga želimo dati mogućnost svakome da putem odjeće pokaže svoju jedinstvenu kreativnost i stil. Kada odjeneš bilo koji od naših brendova tvoj stav je prepoznatljiv gdjegod se nalazio/la u cijelom svijetu!

Brendovi koje zastupamo uistinu su jedinstveni. To su lifestyle brendovi, koji ne prodaju samo odjeću nego cijelu filozofiju. Milijuni ljudi diljem svijeta se poistovjećuju s O’Neill-ovom vizijom slobodnog duha te Element-ovim ili RVCA urbanim stilom. Naši brendovi su uključeni u programe očuvanja okoliša. Većina naših proizvoda je od organskog pamuka, a O’Neill je još 1966. godine pokrenuo fondaciju Sea Odyssey kojom je educirao studente o važnosti mora i oceana iz kojih dolazi više od 50% svjetskog kisika. Element je predstavio kolekciju rađenu u suradnji s National Geographicom kojom pomaže podići svijest o očuvanju prirode.

Za tebe uvijek samo beskompromisna ponuda; svjetski modni brendovi, vrhunska kvaliteta, inovativan dizajn i jedinstven modni doživljaj!

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 148
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00



Podijeli