w HR EN

M·A·C Informacije

M·A·C Store u prizemlju Arena Centra mjesto je gdje se susreću umjetnost šminkanja te sjajna usluga s ciljem da se kupca educira te da mu se prenesu sve prednosti M·A·C kozmetike.

M·A·C kozmetika pruža širok izbor make-up proizvoda, od podloga za sve tipove kože do izuzetno širokog izbora nijansi za oči, usne i obraze. U M·A·C prodajno mjesto svaki mjesec stižu novi proizvodi te limited kolekcije koje obožavaju žene diljem svijeta.

Kupci svakodnevno mogu pronaći make-up proizvode koji su im potrebni uz pomoć talentiranih, profesionalno školovanih make-up artista koji će s njima rado podijeliti najnovije trendove, tehnike i savjete kada je riječ o šminkanju.

M·A·C (Make-up Art Cosmetics), vodeći je brend profesionalne kozmetika te dio Estée Lauder Companies, Inc.  utemeljen u Torontu (Kanada) 1984.godine. Popularnost brenda rasla je kroz godine, najviše zahvaljujući usmenom prenošenju make up artista, modela, fotografa i novinara diljem svijeta. M·A·C je danas snažno prisutan u 110 svjetskih zemalja i teritorija.

 

Pratite M·A·C na Twitteru, Periscope-u, Snapchatu i Pinterestu (@MACcosmetics), te postanite M·A·C fan na Facebooku (facebook.com/maccosmetics), pratite M·A·C na Instagramu (instagram.com/maccosmetics) i gledajte M·A·C videa na YouTubeu (youtube.com/maccosmetics). Kako biste se informirali o M·A·C lokacijama posjetite maccosmetics.com.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 12
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli