w HR EN

Polleo Sport Informacije

Polleo Sport je regionalni lider te najveći specijalizirani lanac trgovine sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju. Polleo Sport promiče koncept zdravog življenja. Glavni cilj je educirati i osvjestiti ljude koliko je aktivan život važan za kvalitetno življenje. U Polleo Sportu je svaki kupac jedinstven i poseban te postaje pripadnik fit zajednice.

 

U našim trgovinama ćete naići na visoko educirano osoblje koje zna i može ponuditi savjete kako da živite aktivnije, hranite se zdravije i dođete do svojih bilo sportskih, bilo osobnih ciljeva brže i sigurnije. Naše usko područje specijalizacije su proizvodi sportske prehrane i ostali dodaci prehrani koji uz pravilan i pravovremen savjet našeg stručnog osoblja (nutricionista, trenera, sportaša) postaju pravo oruđe u postizanju vaših ciljeva.

Naš logo je dinamičan, profesionalan i konstantno stremi prema napretku. Baš kao i mi.
Naša maskota Mislav je plavi lav. Unikatan, moderan i želi živjeti kvalitetnije baš kao i naši korisnici.

 

Nagrade i priznanja

Polleo Sport je od samog početka doprinio razvitku sportske prehrane, a odnedavno podiže ljestvicu i u distribuciji sportske i fitness odjeće i obuće.

Širok asortiman svjetski poznatih brendova, dovele su do brojnih priznanja i nagrada na koje je Polleo Sport izuzetno ponosan.

 

SUPERBRANDS 2013./14.; 2016./17.

Superbrands predstavlja onu tržišnu marku koja pruža znatne prepoznatljive emocionalne i opipljive vrijednosti. Superbrands mora predstavljati: kvalitetu, pouzdanost, razlikovnost, emocionalni naboj.

QUDAL 2016/17.

Nagradu koja označava najveći rang kvalitete u branši i može je imati samo jedan brand u svakoj tržišnoj kategoriji. Polleo Sport osvojio je Qudal medalju u kategoriji “Dodaci prehrani za sportaše i rekreativce.

GREEN SUPERBRANDS 2013./14.

Green Superbrands je nagrada tvrtkama koje iskazuju visoku ekološku svijest i skrbe se za okoliš i samo takve tvrtke zaslužuju to vrijedno zeleno priznanje.

BEST BUY AWARD

Best Buy Award je najprestižnija medalja koja se dodjeljuje onome brendu koji za najbolju cijenu nudi i odličnu kvalitetu u određenoj kategoriji.

BISNODE AAA

Zašto je važno dobiti certifikat bonitetne izvrsnosti? Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske Unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Certificiranje tvrtki (bonitetna izvrsnost) je dugogodišnja međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihovog poslovanja.

 

Brandovi u ponudi:

DODACI PREHRANI: Optimum Nutrition, Multipower, Twinlab, MyProtein, Natrol, MVP Nutrition, QNT Nutrition, Sci-Muscle, Labrada Nutrition, Scitec, Vitargo, Muscle Army, Sopharma, Bes-T, BSN Nutrition, Polleo Sport Proseries, Mars, Snickers & Bount, Oatein

 

ODJEĆA I OBUĆA: Nike, Reebok, Under Armour, Bad Boy, Bad Girl, Polleo Sport, Zoe Leggings

 

PAMETNI SATOVI I GADGETI: Garmin, Polar, Suunto, Samsung

 

FITNESS OPREMA: Atleticore, Corex, Everlast, Kineta, T-Fight, TRX, Pride, Beurer, Camp, Xplorer, Sopharma, Star Trac, Philips

BIO HRANA: Walden Farms, Sallant, Suban, Raw Bite, Royal Green, Bolero, Bi Vita, Green Foods, Himalayan, Kernnel, Natrol, Numbers Are Good, Stevia, Orgona Superfoods

 

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 156
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli