w HR EN

Prahir Logo Prahir Fine Jewellery

Prahir Informacije

Prahir Fine Jewellery store oaza inspirirana bezvremenskom elegancijom i minimalizmom krije zavodljivu ljepotu jednostavnosti i prozračnosti koja u kombinaciji sa sofisticiranim elementima poput mramora, zlata, bijelog drva i stakla, ovom  interijeru daje moderan twist.

Zlatni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije kako bi udovoljila željama svojih kupaca prateći svjetske trendove u proizvodnji nakita.

Kolekcije prožete ljubavlju i romantikom,  inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena, odraz su ljubavi prema kreiranju bezvremenskih komada nakita koji vas sasvim sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

U svojoj ponudi, osim prstenja i zaručničkog prstenja možete pronaći lančiće s privjescima, naušnice od bijelog, žutog i rose zlata te nakit oplemenjen dragim kamenjem.

Osim zlatnog nakita u ponudi su i kolekcije tradicionalnog nakita izrađene od najfinijeg srebra kao i statement nakit  čiji moderni izričaj kao da prkosi bezvremenskom šarmu klasične elegancije.

Svjetski popularni pendant lančići, medaljon privjesci, naušnice, ogrlice, prstenje ili narukvice izrađene u zlatu ili srebru  samo su dio  kolekcije u ponudi.

Budite originalni i posebni jer koji god detalj odaberete, zapamtite – dobar nakit bezvremenski je klasik.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 89
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli