Replay Informacije

Osnovana 1981. sa sjedištem u Asolu, talijanska grupacija Fashion Box SpA jedna je od vodećih svjetskih tvrtki u proizvodnji jeansa. Pod sobom ima brandove REPLAY, REPLAY & SONS, WE ARE REPLAY, te proizvodi, promovira i distribuira mušku, žensku i dječju casual odjeću, accessories i obuću. Ovaj program upotpunjen je linijama naočala i parfema, čija je proizvodnja dodijeljena licenciranim partnerima.

Misija i glavni cilj tvrtke oduvijek je bio ići naprijed svojom inovativnošću, karakterističnim talijanskim dizajnom i vrhunskom kvalitetom proizvoda. Neki od ključnih strateških ciljeva ove grupacije su širenje na nova tržišta i povećanje kontrole u distribucijskoj mreži koja broji 6 000 prodajnih mjesta s 220 maloprodajnih objekata. Fashion Box SPA svoja prodajna predstavništva ima u više od 50 zemalja diljem svijeta, između ostalog na svim europskim tržištima, Bliskom Istoku, Aziji, Americi i Africi.

Replay kampanju 2018-19 jesen/zima potpisuje renomirani modni fotograf Jack Waterlot
Atmosfera nove Replay kampanje osuvremenjuje trend 90-tih kroz kombinaciju sportskog, military i grunge stila.
Modeli Lorena Rae, Lea Perillard i Francisco Lachowski predstavljaju sportsku uličnu modu gdje glavni protagonist postaju oversized jakne i kaputi, ali i džemperi od krupnog pletiva.
Raspoloženje koje nas vodi u military i bajkerski svijet karakterizirano je asimetričnim krojevima i zagasitom paletom boja.
Kombinacija grunge stila s bajkerskim utjecajem predstavlja komade jarkih boja koje čine kontrast pastelnim tonovima obogaćenim sa cvjetnim detaljima.

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 186
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo slijedite ovaj link.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.