Samsung Pop-Up Store Informacije

Samsung Experience Store Arena Zagreb

Samsung Experience Store Arena Zagreb, smješten na više od 200 četvornih metara trgovine na prvom katu trgovačkog centra Arena Centar, treći je u svijetu, nakon Toronta i Bruxellesa, s potpuno novim konceptom uređenja koji će svim zainteresiranima ponuditi unaprijeđeno iskustvo kupovine i isprobavanja široke lepeze proizvoda Samsung. Riječ je o ekskluzivnom prodajno-savjetnom centru gdje se zaljubljenici u nove tehnologije mogu upoznati sa Samsungovom vizijom budućnosti u kojoj nemoguće postaje moguće.

Također, u prostoru Samsung Experience Store Arena moguće je predati bilo koji Samsung telefon ili tablet na popravak, pri čemu je neke popravke moguće odraditi na licu mjesta, u svega sat vremena.

U sklopu Samsung Experience Storea Arena izložena je široka lepeza proizvoda Samsung, od najnovijih pametnih telefona i satova do tableta, slušalica, zvučnika i VR uređaja kao i brojnih drugih uređaja koji odgovaraju svih potrebama korisnika.

O tvrtki Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformacijom ideja i tehnologija, redefinirajući svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, fotoaparata, digitalnih uređaja, medicinske opreme, mrežnih sustava, poluvodiča i LED rješenja. Za najnovije informacije molimo posjetite www.samsung.com/hr ili Samsung Press Centar, na adresi http://news.samsung.com.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 31
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo slijedite ovaj link.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.