w HR EN

Samsung Experience Store Informacije

Samsung Experience Store Arena Zagreb

Samsung Experience Store Arena Zagreb, smješten na više od 200 četvornih metara trgovine na prvom katu trgovačkog centra Arena Centar, treći je u svijetu, nakon Toronta i Bruxellesa, s potpuno novim konceptom uređenja koji će svim zainteresiranima ponuditi unaprijeđeno iskustvo kupovine i isprobavanja široke lepeze proizvoda Samsung. Riječ je o ekskluzivnom prodajno-savjetnom centru gdje se zaljubljenici u nove tehnologije mogu upoznati sa Samsungovom vizijom budućnosti u kojoj nemoguće postaje moguće.

Također, u prostoru Samsung Experience Store Arena moguće je predati bilo koji Samsung telefon ili tablet na popravak, pri čemu je neke popravke moguće odraditi na licu mjesta, u svega sat vremena.

U sklopu Samsung Experience Storea Arena izložena je široka lepeza proizvoda Samsung, od najnovijih pametnih telefona i satova do tableta, slušalica, zvučnika i VR uređaja kao i brojnih drugih uređaja koji odgovaraju svih potrebama korisnika.

O tvrtki Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformacijom ideja i tehnologija, redefinirajući svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, fotoaparata, digitalnih uređaja, medicinske opreme, mrežnih sustava, poluvodiča i LED rješenja. Za najnovije informacije molimo posjetite www.samsung.com/hr ili Samsung Press Centar, na adresi http://news.samsung.com.

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 31
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli