Sancta Domenica Informacije

Sancta Domenica d.o.o. ovlašteni je uvoznik Panasonic-a, Sony-a, Samsung-a, LG-a za Hrvatsku te ovlašteni uvoznik PlayStation-a za Hrvatsku Bosnu i Hercegovinu.

Tržištu nudimo kompletan asortiman vodećih svjetskih proizvođača potrošačke elektronike kroz lanac fizičkih specijaliziranih trgovina, tzv. Brand Store trgovina, kao i kroz Sancta Domenica web trgovinu s maksimalnom podrškom za svaki pojedini brand. Od 2013. godine ulažemo i u razvoj SD multibrand poslovnica, gdje možete pronaći sve brendove koje zastupamo na jednom mjestu.

Kroz digitalne medije trudimo se biti u kontaktu sa svojim kupcima pružajući im najnovije informacije o aktualnim trendovima u potrošačkoj elektronici, te im omogućiti najbolju ponudu na tržištu brendova koje zastupamo i nudimo u svojim poslovnicama.

Prepoznati od strane Sony Computer Entertainment Europe Ltd. kao pouzdan i kvalitetan partner od 2012. godine Sancta Domenica je ovlašteni uvoznik PlayStation asortimana za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Zajedno sa svojim partnerima i kroz vlastiti lanac maloprodaja distribuiramo gaming asoritman do krajnjih korisnika.

Sancta Domenica od 2009. godine vrši ogromna ulaganja u razvoj vlastitih maloprodaja i napredak svojih distribucijskih kanala, kako bi poboljšala kvalitetu prema svojem sve većem broju vjernih kupaca.

Trudimo se pratiti trendove pa tako sve naše poslovnice na godišnjoj razini prolaze niz prilagodbi i preuređenja kako bi uvijek mogili svojim kupcima pružiti maksimum.

Ne zaboravimo naše djelatnike koji su ponos i motor kompanije te su svojim znanjem, zalaganjem i kvalitetnom uslugom uvijek na raspolaganju našim vjernim kupcima.Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 145
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.