Terranova Informacije

Brend Terranova njeguje Urban style (gradski stil) koji se razlikuje po svojoj jednostavnoj, uvijek novoj “cool” slici, kako u odjevnim predmetima koje plasira na tržištu širom svijeta, tako i u izgledu svojih maloprodajnih objekata. Terranovin tim dizajnera osluškuje potrebe urbane, mlađe populacije i kroz trendi odjevne komade zadovoljava modne zahtjeve mladih i onih koji se tako osjećaju.

Teranova je jedna od najvažnijih urbanih robnih marki za mlade s ponudom suvremenih i modernih odjevnih komada po niskoj cijeni, s razvijenom maloprodajnom mrežom u više od 35 zemalja širom svijeta.

Uslijed brzih promjena na svjetskoj modnoj sceni, u posljednjih nekoliko godina takozvani “low cost” brendovi predstavljaju revoluciju na modnom tržištu. Terranova je lider u ovom sektoru s idealnim odnosom kvaliteta i cijene odjevnih predmeta.

U novom ambijentu urbanog stila, koji je i modni imperativ brenda Terranova, kupci mogu pronaći sve za svoj kompletan styling po najpovoljnijim cijenama, uz stalne akcijske ponude i u skladu s trenutno aktualnim svjetskim trendovima.

Brandovi u ponudi: Terranova, Terranova Kids, MIA

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 48
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo kliknite ovdje.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.