Watch Centar Informacije

Tvrtka Watch Centar osnovana je 1993. godine i danas je vodeći hrvatski uvoznik i distributer svjetski poznatih brandova satova i modnog nakita.

Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluge. Naši brandovi satova i modnog nakita zastupljeni su u 18 vlastitih prodajnih mjesta te na više od stotinu lokacija na prostoru Hrvatske, a od nedavno uključuje i webshop Satovi.com.

Brandovi satova i modnog nakita koje Watch Centar distribuira u Hrvatskoj su: Adore, Flik Flak, Galileo, Gc, Guess, Just Cavalli, Karl Lagerfeld, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch, Timex, i TW Steel. Kako bi kupcima pružili vrhunsku uslugu, unutar ponude omogućuju i vlastiti servis satova i nakita koji je predvođen timom stručnjaka i urara.

Brandovi u ponudi u trgovini u Arena Centru: Adore, Casio, Flik Flak, Galileo, Garmin, Gc, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Karl Lagerfeld, Nautica, Rosefield, Pierre Lannier, Police, Swatch, Timex, Tissot i TW Steel.

Trgovine

p Lokacija

Prvi kat 111
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do petka 10:00 do 21:00
subotom i nedjeljom 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo slijedite ovaj link.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.