Zoo City Informacije

Tražite li mjesto gdje će se svi rado igrati i maziti s vašim ljubimcem? Gdje će razumjeti vašu ljubav i povezanost s tim čupavcima? Naša vrata su vam uvijek otvorena. I vi i mi imamo isti misiju – volimo ljubimce.

Naša priča počela je 2008. godine s ciljem omogućiti kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima mjesto gdje će doći uživati u okruženju koje je namijenjeno i prilagođeno isključivo njima. Bez obzira radi li se o psima ili mačkama, o pticama ili glodavcima, o ribicama ili gmazovima, u suradnji pronaći ćemo rješenje njihovih potreba. “Iz ljubavi za ljubimce” je slogan i stvarni odraz atmosfere u ZOO CITYju. Većina članova ZOO CITY obitelji ima ljubimca i svi gaje ljubav prema tim malim stvorenjima. Nesretni smo i nezadovoljni velikim brojem neudomljenih i loše tretiranih životinja kojima neprekidno nastojimo pomagati. Naš kolega Stipe pravi je primjer širenja ljubavi prema ljubimcima jer je do sada pronašao sretan dom za više od 400 napuštenih životinja.

Vodimo se time da se radi o vašem vjernom članu obitelji koji ima potrebe za hranom, poslasticama, raznim dodacima, igračkama, krevetićem, dekicom, ali i putnim asortimanom kako bi u svakom trenutku bio spreman krenuti s vama. Na policama ZOO CITY poslovnica možete pronaći sve za svog ljubimca ovisno o vašim preferencijama i mogućnostima.

#IzLjubaviZaLjubimce

Nađi ZOO CITY i na:

Facebook: https://www.facebook.com/ZooCity.Hr

Trgovine

p Lokacija

Prizemlje 38
Prikaži na mapi

h Radno vrijeme

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00Podijeli

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo kliknite ovdje.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.