w HR EN

COVID-19 preporuke posjetiteljima za siguran shopping u Arena Centru

Jedini međunarodno priznati programSafe Shopping Centers, dodijelio je Arena Centru certifikat Covid-19 Compliant, potvrdu koja dokazuje da je Arena Centar, s čak 98% uspješnosti, pravo mjesto za siguran shopping.

Kako bi se kupovina odvijala sigurno i u skladu s propisanim preventivnim mjerama zaštite od koronavirusa, u Arena Centru su uspostavljene preventivne mjere i procedure. Kako bi svi posjetitelji na siguran način mogli obaviti svoju kupovinu u Arena Centru, molimo vas da pročitate COVID-19 preporuke posjetiteljima za siguran shopping u Arena Centru.

Preporuke za siguran shopping:

Prilikom kihanja ili kašljanja, ukoliko nemate masku, prekrijte usta maramicom ili unutarnjim dijelom lakta, a korištenu maramicu odložite u kantu za otpad.  Nastojte ne dodirivati lice, oči, nos i usta, sve dok niste dezinficirali ili oprali ruke. Dezinfekcijske dispenzere možete pronaći diljem Arena Centra, a u svim toaletima su istaknute preporuke za pravilno pranje ruku.

Poštujte preporučeni razmak u odnosu na druge kupce i radnike trgovina bez obzira na to imaju li zaštitne maske i rukavice. Posebno napominjemo da u roto vrata i liftove istovremeno smije ući dvoje ljudi.

Poštujte preporuke pojedinih trgovina i nastojte plaćati beskontaktnim karticama.

Dobrodošli u Arena Centar.

preporuke za siguran shopping

 

Podijeli


Želite li pronaći svoju omiljenu trgovinu u Arena Centru?

Pregled mape Arena Centra