COVID-19 preporuke posjetiteljima za siguran shopping u Arena Centru

Kako bi se kupovina odvijala sigurno i u skladu s propisanim preventivnim mjerama zaštite od koronavirusa, u Arena Centru su uspostavljene preventivne mjere i procedure. Kako bi svi posjetitelji na siguran način mogli obaviti svoju kupovinu u Arena Centru, molimo vas da se pročitate COVID-19 preporuke posjetiteljima za siguran shopping u Arena Centru.

Kao prvo, iz poštovanja prema zaposlenicima centra te drugim kupcima nastojte ne koristititi trgovine za šetnju i razgledavanje te se, ukoliko ste u mogućnosti, opremite se maskom i rukavicama.

Prilikom kihanja ili kašljanja, ukoliko nemate masku, prekrijte usta maramicom ili unutarnjim dijelom lakta, a korištenu maramicu odložite u kantu za otpad.  Nastojte ne dodirivati lice, oči, nos i usta, sve dok niste dezinficirali ili oprali ruke. Dezinfekcijske dispenzere možete pronaći diljem Arena Centra, a u svim toaletima su istaknute preporuke za pravilno pranje ruku.

Poštujte preporučeni razmak od 2m u odnosu na druge kupce i radnike trgovina bez obzira na to imaju li zaštitne maske i rukavice. Posebno napominjemo da u roto vrata i liftove istovremeno smije ući dvoje ljudi.

Poštujte upute trgovina vezane za maksimalni broj kupaca u trgovini, radno vrijeme te zadane pauze za dezinfekciju trgovina. Prilikom ulaska i izlaska iz trgovine svakako dezinficirajte ruke, a u onim trgovinama gdje je moguće, dezinficirajte ručke košarice ili kolica koja ćete koristiti.

Nastojte ne dodirivati ono što ne namjeravate kupiti te ne isprobavati odjevne predmete, a pogotovo ne one koji se oblače i svlače preko glave. Radije kupite odjevni predmet pa ga, nakon što ste ga isprobali kod kuće, a ukoliko vam ne odgovara, vratite u trgovinu. Sve što se isprobali (i/ili vratili) mora biti spremljeno ili tretirano prije ponovnog stavljanja u prodaju.

I za kraj, nastojte plaćati beskontaktnim kreditnim karticama.

Dobrodošli u Arena Centar.

 

Podijeli


Želite li pronaći svoju omiljenu trgovinu u Arena Centru?

Pregled mape Arena Centra