BOHEMIAN RHAPSODY U PREMIUM FORMATI- IMAX, 4DX, GOLDCLASS!

BOHEMIAN RHAPSODY je epska priča o legendarnom bandu Queen i pjevačkoj legendi Freddieju Mercuryju – čovjeku koji je vjerovao u…


25. listopada 2018.

BOHEMIAN RHAPSODY U PREMIUM FORMATI- IMAX, 4DX, GOLDCLASS!

BOHEMIAN RHAPSODY je epska priča o legendarnom bandu Queen i pjevačkoj legendi Freddieju Mercuryju – čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena.

BOHEMIAN RHAPSODY je priča o ljubavi, boli, prihvaćanju i da, sjajnoj glazbi. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene. Pjevačku legendu glumi Rami Malek, američki glumac egipatskog podrijetla koji nevjerojatno sliči Freddieju. Gwilym Lee igra ulogu gitarista Briana Maya, Ben Hardy je u ulozi bubnjara Rogera Taylora, a Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon. Mary Austin, ženu za koju je Freddie tvrdio da je ljubav njegovog života igra Lucy Boynton, a u filmu se pojavljuje i Mike Myers.

 

Pogledaj film i budi akcije uz 4DX format- pokretna sjedala, miris, vjetar, vodu i svjetlosne efekte!

https://www.blitz-cinestar.hr/4dx/bohemian-rhapsody-4dx/5719

 

Pogledaj film na najvećem filmskom platnu u Hrvatskoj i regiji!

https://www.blitz-cinestar.hr/imax/bohemian-rhapsody-imax/5719

 

Pogledaj film sjedeći u prvoklasnim luksuznim foteljama koje su elektronički podesive!

https://www.blitz-cinestar.hr/goldclass/bohemian-rhapsody/5719