Božićna čarolija u Intimissimi trgovinama

Božićna čarolija zrači u Intimissimiju, a uz pomoć modne influencerice i digitalne ambasadorice Chiare Ferragni, očekivano blagdansko vrijeme osjeća se…


13. prosinca 2019.

Božićna čarolija u Intimissimi trgovinama

Božićna čarolija zrači u Intimissimiju, a uz pomoć modne influencerice i digitalne ambasadorice Chiare Ferragni, očekivano blagdansko vrijeme osjeća se još bliže. To je vrijeme u kojem svatko može sanjati veliko – sada čak i više, zahvaljujući posebnom projektu upravo za najljepše doba godine.

Niste sigurni o čemu sanjati? Svečanosti su započele na Intimissimi.com s Chiarom Ferragni u IntimissimiLand -u, divnom vodiču za božićne poklone u kojem i sama Chiara Ferragni pomaže kupcima u potrazi za savršenim poklonom. Kolekcija je obogaćena tradicionalnim komadima i ažuriranim božićnim artiklima, s kategorijama kao što su bezvremenski crni, animalprint i glitter, strogo posvećeni novogodišnjoj noći.

Dođite u Intimissimi i razveselite sebe i svoje najmilije praktičnim a opet modnim komadom koji će dodatno pridonijeti pozitivnom ozračju za predstojeće blagdane.