Crvena boja je jesenski hit

Nova edicija kožnih modnih dodataka stigla je u Croata salone i već znamo zvijezdu kolekcije. Nova Croata edicija ženskih kožnih…


1. rujna 2017.

Crvena boja je jesenski hit

Nova edicija kožnih modnih dodataka stigla je u Croata salone i već znamo zvijezdu kolekcije.

Nova Croata edicija ženskih kožnih modnih dodataka sastoji se od privjesaka, novčanika različitih dimenzija, etuija za ključeve, etuija za tablet, fine elegantne torbe za laptop i trendi male torbice koja je već postala hit!

Mala crvena torbica je prvo što uočite kad pogledate kolekciju jer sadrži i zanimljivo pleten lanac. Lanac je highlight torbice uz čiju pomoć se ona s lakoćom transformira od clutch torbice za neobavezna dnevna druženja do elegantne male torbice za večernji izlazak.

Specifičnost Croata edicije je u zanimljivom i upečatljivom uzorku utisnutom u finu kožu, koji je nastao iz stiliziranog glagoljičnog slova ”c”, te u tome što je ova ekskluzivna kolekcija u potpunosti hrvatski proizvod.

Crvene modne dodatke možete kombinirati s neutralnim bojama, s vječnom kraljicom elegancije – crnom, a želite li dodat svojoj street style kombinaciji dašak luksuza nosite je nonšalantno prebačenu preko prugaste majice, klasične bijele košulje ili minimalističke haljinice.