KIKO MILANO PROSLAVIO 25. ROĐENDAN

Najbolji Kiko Milano proizvodi ponovo dostupni u limitiranoj HAPPY BIRTHDAY BELLEZZA kolekciji Postoji taj legendarni mit o uvijek sređenoj Talijanki…


2. svibnja 2022.

KIKO MILANO PROSLAVIO 25. ROĐENDAN

Najbolji Kiko Milano proizvodi ponovo dostupni u limitiranoj HAPPY BIRTHDAY BELLEZZA kolekciji

Postoji taj legendarni mit o uvijek sređenoj Talijanki koja privlači poglede gdje god se pojavi. Od Sofije Loren do Chiara Ferragni, dame iz Italije poznate su po hedonizmu, lakoći življenja i blistavom izgledu. Jedna od njihovih tajni je i talijanski make-up brend br. 1 KIKO MILANO koji ove godine slavi dvadeset pet godina postojanja.

Povodom tog jubileja, kultni make up brend priredio je svim ljubiteljima kozmetike specijalnu limitiranu kolekciju HAPPY BIRTHDAY BELLEZZA, sastavljenu od najpopularnijih proizvoda šminke, skin care-a i asesoara od osnivanja brenda. Omiljeni proizvodi ovoga puta našli su se u specijalno dizajniranim rođendanskim pakiranjima, koja na pravi način dočaravaju glamur i talijansku sofisticiranost kojom su prožete sve Kiko Milano kolekcije.

Limitirana kolekcija donosi globalne bestselere uključujući maskaru Luxurious Lashes Maxi Volume Brush Mascara i ruž Passion Matte Lipstick, proizvode koji su osvojili beauty nagrade, popularne favorite iz nedavnih kolekcija kao što je Dolce Diva Baked Bronzer kao i make-up proizvode koje su birali kupci glasanjem na Instagramu poput Candy Body Butter Body Cream.

Osnovan 1997. godine u talijanskoj predstojnici mode, KIKO MILANO stekao je globalnu popularnost zahvaljujući nevjerojatnom spektru nijansi, tonova i tekstura koji ispunjavaju sve profesionalne i osobne potrebe. Najveći dio asortimana proizvodi se u Italiji, spajajući kvalitetu, vodeću tehnologiju i nepremašenu stručnost u kozmetici.

U Hrvatskoj, brend možete pronaći u trgovini KIKO MILANO u Arena Centru.