Otkrijte prvu Samsonite Eco liniju za putovanje uz 10% popusta

Samsonite ne prestaje oduševljavati svojim inovativinim dizajnom a s novim asortimanom torbi i kovčega, izrađenih iz recikliranih materijala, ide korak…


11. ožujka 2019.

Otkrijte prvu Samsonite Eco liniju za putovanje uz 10% popusta

Samsonite ne prestaje oduševljavati svojim inovativinim dizajnom a s novim asortimanom torbi i kovčega, izrađenih iz recikliranih materijala, ide korak dalje u smjeru održivog razvoja. Poznat po visokoj kvaliteti i trajnosti proizvoda, Samsonite novim ECO kolekcijama nadahnjuje svjetske putnike da putuju sa stilom, ali ekološki osviješteni koristeći dva nova materijala: Recyclex™ i reciklirani polipropilen.

Iskoristite ovaj promotivni period i ostvarite 10% popusta na sve ECO linije:

S’CURE ECO

Linija kovčega izrađena je iz minimalno 85% recikliranog polipropilena, koji nastaje unutar SAMSONITE proizvodnog procesa. Kako bi kofer nosio naziv ECO, pažjivo su birani i materijali korišteni za izradu dodatnih značajki. Stoga su ručke s vanjske strane, logo i ID oznaka također izrađeni iz recikliranog drvenog otpada a unutrašnjost kofera obložena je Samsonite Recyclex™ tekstilnim vlaknom. To inovativno vlakno izrađeno iz 100% reciklirane PET plastične ambalaže

SPARK SNG ECO

Moderan dizajn i mnoštvo značajki naglašavaju volumen i lakoću Spark SNG ECO kolekcije. Kolekcija nudi veliki izbor modela – od toaletne torbice do XL Spinner 82 cm Expandable kovčega koji su u cijelosti izrađeni o Recyclex™ vlakana. Ono što ovu Spark SNG ECO liniju čini posebnom je upotreba pluta umjesto poliuretanskih vlakana za izradu loga, ID oznake i zaštite leđa kovčega.

ZIPROLL

Nova Ziproll kolekcija stvorena je za avanturiste. Samsonite ovom najnovijom casual putnom kolekcijom uspješno spaja stil i praktičnost. Roll – top dizajn najbolji je odabir za sve koji vole praktičnost, brzi pristup potrepštinama i povećanje volumena u zadnji trenutak.

HEXA-PACKS

Hexa-Packs je najnovija linija ruksaka, također izrađena iz Recyclex™ vlakna odnosno iz 100% reciklirane PET plastične ambalaže. Linija se sastoji od 4 vrlo praktična, no stilski različita ruksaka za svaku namjenu: posao, sport, kratka putovanja i svakodnevnu upotrebu. Svi modeli su funkcionalno organizirani s puno džepova, uključujući i odjeljak za laptop i tablet.

Budite osviješten putnik i svoju novu Eco prtljagu potražite u Maras trgovini.