Predstavljanje nove revolucije u fitnessu – Samsung Gear Sport pametnog sata!

Pozivamo vas na ekskluzivno predstavljanje nove revolucije u fitnessu – Samsung Gear Sport pametnog sata u četvrtak 12. listopada u…


12. listopada 2017.

Predstavljanje nove revolucije u fitnessu – Samsung Gear Sport pametnog sata!

Pozivamo vas na ekskluzivno predstavljanje nove revolucije u fitnessu – Samsung Gear Sport pametnog sata u četvrtak 12. listopada u 18 h u poslovnicu Polleo Sporta u Arena Centar.

Uz voditelja programa Zorana Pribičevića, biti će i Samsung stučnjak Denijal Jakupović koji će odgovarati na sva vaša pitanja vezana za novi sat, nove tehnologije i trendove. Saznajte koje su to najveće novosti kod ovog modela, koje su tehničke karakteristike, najveće prednosti i razlike u odnosu na druge modele. Ako niste u mogućnosti družiti se s nama u poslovnici, možete nas nas pratiti uživo u 18 sati na Polleo Sport Instagram i Facebook stranici.

Samsung Gear Sport pametni sat će vas sigurno osvojiti na prvu jer prati vašu fitness formu i prehranu, držeći vas na pravom putu da ostvarite svoje ciljeve. Riječ je o satu koji odiše stilom, ali i funkcionalnošću. Ovaj sat pruža i druge, uobičajene mogućnosti koje imaju pametni satovi, uključujući to da vas obavještava o dolaznim porukama na mobitel.

Također, može reproducirati glazbu, a ima ugrađen i GPS. Satom navigirate putem okvira, a zanimljivo, s njime se možete spojiti i mijenjati TV programe i slajdove na PowerPoint prezentacijama ili pratiti video trening na ekranu uz jasno istaknut broj otkucaja srca tijekom vježbanja.

Uz sat možete direktno sa svog zapešća pratiti napredak vaših zdravstvenih i prehrambenih ciljeva koje ste postavili, također će vam omogućiti i praćenje unosa kalorija te vas obavještava ako ste pretjerali s hranom. Možete izvući najviše iz svog vježbanja koristeći aplikaciju trening vodiča na vašem mobitelu, te odabrati između 60 treninga, a sat će vas voditi kroz pokrete mjereći ujedno i brzinu otkucaja srca.

Ako se bavite plivanjem ili vas nespremne uhvati kiša, ne morate brinuti. Gear Sport je otporan do 50 metara dubine i bez problema će i dalje pratiti vaše aktivnosti. Gear Sport može automatski pratiti vaše aktivnosti i različite statistike putem Samsung Health aplikacije, uključujući vašu težinu i unos kalorija. On je ujedno i partner u treningu, ali i trener. Može vam dati preporuke s obzirom na kontekst, kao npr. da isključite obavijesti dok vozite ili savjete koje vježbe istezanja možete raditi dok se vozite u avionom.

Trenutno samo Polleo Sport ima Samsung Gear Sport u ponudi i to po odličnoj cijeni od 2 599,00 kuna. Presale akcija traje do 27.10.2017., a uz svaku narudžbu Polleo poklanja vrijedan poklon bon od 350 kuna za sljedeću kupovinu u webshopu.

Veselimo se druženju!