w HR EN

VERTUO – nova definicija kave: Uz samo jednu kapsulu pripremit ćete veliku šalicu kave

Na pitanje tko je virtuoz, većina će dati otprilike jednak odgovor: virtuoz je instrumentalist koji je ovladao tehnikom sviranja i…

Nespresso

17. ožujka 2023.

VERTUO – nova definicija kave: Uz samo jednu kapsulu pripremit ćete veliku šalicu kave

Na pitanje tko je virtuoz, većina će dati otprilike jednak odgovor: virtuoz je instrumentalist koji je ovladao tehnikom sviranja i osoba čije nas melodije uvijek iznova zadive. No, ako malo bolje razmislimo, zaključit ćemo da se pojam odnosi na sve koji su u onome što rade dostigli savršenstvo, ali i dalje pronalaze načine da dodatno izbruse svoje vještine.

Jedan od modernih virtuoza je i brend Nespresso, pionir sistema kave u kapsulama i inovator koji je hrvatskom tržištu ponudio sasvim novi sistem pripreme omiljenog napitka. Pod nazivom VERTUO, ova linija nudi mogućnost pripreme velike šalice kave uz korištenje samo jedne kapsule.

Četiri su veličine kapsula pomoću kojih je moguće pripremiti pet različitih veličina kave – od klasične Espresso do velike šalice koju možete ispijati tijekom cijelog poslijepodneva. Uz novu Nespresso tehnologiju CentrifusionTM, samo jednim dodirom gumba pripremit ćete kratku ili dugu kavu, a obje će imati vrhunsku kremoznost i puninu okusa. Inteligentni sustav ekstrakcije pruža iznimno visoku razinu preciznosti jer sustav prepoznaje bar kôdove na kapsulama i, u skladu s očitanim informacijama, prilagođava parametre kako bi pripremio najkvalitetniju kavu u željenoj dužini.

Naziv VERTUO potječe od riječi “Virtuoso”, što znači ovladavanje stručnošću. Naziv nije slučajnost, cijela linija ima za cilj ponuditi ljubiteljima duge kave najbolju, najkvalitetniju kavu iz samo jedne kapsule. A s obzirom na tradicionalno višesatno ispijanje kave koje je karakteristično za naše podneblje, ne sumnjamo u to da će VERTUO linija uskoro postati hit i kod nas