O nama

Arena Centar je najveći trgovački centar u Zagrebu te nezaobilazna destinacija shoppinga i zabave za cijelu obitelj. Na tri su se kata, u više od 200 trgovina, smjestili najbolji brendovi, deset restorana sa širokim izborom jela brze, domaće, ali i egzotične kuhinje, sedam kafića s vanjskim terasama, te kino i kasino.

Osim najboljeg shoppinga i zabave, Arena Centar nudi i različite usluge, kemijsku čistionicu, auto praonicu, salon za njegu i masažu te frizerski salon. Uz banku, poštu i Finu tu je i javni bilježnik te nekoliko optika, pa tako u Arena Centru možete platiti račune i poslati paket, ali i provjeriti vid!

Do Arena Centra možete doći svim sredstvima javnog prijevoza, a kako bi komotno mogli uživati u svemu što Arena Centar nudi, na usluzi su vam i ormarići za ostavljanje stvari.

Arena Park se nalazi zapadno od Arena Centra te je proširio ponudu destinacije za dodatnih deset trgovina i kafićem s vanjskom terasom.

Podijeli


Želite li pronaći svoju omiljenu trgovinu u Arena Centru?

Pregled mape Arena Centra

Novosti Arena Centra

17svi

UNITED NUDE nova kolekcija!
UNITED NUDE nova kolekcija!

United Nude je kultni brend ženske i muške obuće arhitektonskog dizajna poznat po eleganciji i  inovacijama. Svaki par obuće je neka vrsta...

16svi

Napokon ljeto!!
Napokon ljeto!!

Ove sezone pripremi se na vrijeme za vruće ljetne dane. Uz veliki izbor kupaćih hlača (modela i boja) tu su...

13svi

Novi modeli Bulova satova u Dicti
Novi modeli Bulova satova u Dicti

U Dictu su stigli novi modeli Bulova satova iz kolekcije Maquina, Computron, Marine Star i Crystal. Dugo ljeto stiže i...

12svi

Održiva kolekcija odjeće za plažu
Održiva kolekcija odjeće za plažu

Najodrživija do sad kolekcija odjeće za plažu stigla je u Desigual. Ovog ljeta, šareni kaftan je sve što nam, uz...

Ostale novosti

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo kliknite ovdje.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.