O nama

Arena Centar je najveći trgovački centar u Zagrebu te nezaobilazna destinacija shoppinga i zabave za cijelu obitelj. Na tri su se kata, u više od 200 trgovina, smjestili najbolji brendovi, deset restorana sa širokim izborom jela brze, domaće, ali i egzotične kuhinje, sedam kafića s vanjskim terasama, te kino i kasino.

Osim najboljeg shoppinga i zabave, Arena Centar nudi i različite usluge, kemijsku čistionicu, auto praonicu, salon za njegu i masažu te frizerski salon. Uz banku, poštu i Finu tu je i javni bilježnik te nekoliko optika, pa tako u Arena Centru možete platiti račune i poslati paket, ali i provjeriti vid!

Do Arena Centra možete doći svim sredstvima javnog prijevoza, a kako bi komotno mogli uživati u svemu što Arena Centar nudi, na usluzi su vam i ormarići za ostavljanje stvari.

Arena Park se nalazi zapadno od Arena Centra te je proširio ponudu destinacije za dodatnih deset trgovina i kafićem s vanjskom terasom.

Podijeli


Želite li pronaći svoju omiljenu trgovinu u Arena Centru?

Pregled mape Arena Centra

Novosti Arena Centra

22lis

ARENA CENTAR JE NAJCOOL SHOPPING CENTAR
ARENA CENTAR JE NAJCOOL SHOPPING CENTAR

Z-generacija je rekla svoje! Već drugu godinu zaredom Arena Center je najcool shopping centar. Zbog velike zastupljenosti genzeovaca na tržištu,...

21lis

Najmekše deke na svijetu
Najmekše deke na svijetu

U Family trgovini pronađite deke Pierre Cardin u raznim bojama.

20lis

Budite dio Bulovine povijesti prvih.
Budite dio Bulovine povijesti prvih.

I dok nam temperature padaju sve brže, a kišni i snježni oblaci se nadvijaju nad nama, Bulova predstavlja kolekciju koja...

20lis

NOVA KOLEKCIJA RECIKLIRANIH TORBI U PINKU
NOVA KOLEKCIJA RECIKLIRANIH TORBI U PINKU

Classic Love Puff torbe napravljene od recikliranog materijala.

Ostale novosti

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo kliknite ovdje.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.