O nama

Arena Centar nije samo najveći trgovački centar u hrvatskoj metropoli već i nezaobilazna destinacija shoppinga i zabave za cijelu obitelj. Na tri su se kata, u više od 200 trgovina, smjestili najveći maloprodajni lanci, najbolje monobrand i multibrand trgovine s top brendovima, čak deset restorana u Food courtu s širokim izborom jela brze, domaće, ali i egzotične kuhinje, sedam kafića s vanjskim terasama, te kino i kasino.

Arena Centar nudi i različite usluge, kemijsku čistionicu, auto praonicu, salon za njegu i masažu, frizerski salon, pa tako možete provjeriti vid, platiti račune, kupiti ulaznice, razviti fotografije, fotokopirati i proslaviti dječji rođendan!

Do Arena Centra možete doći svim sredstvima javnog prijevoza, a kako bi komotno mogli uživati u svemu što Arena Centar nudi, na usluzi su vam i ormarići za ostavljanje stvari.

Arena Park se nalazi zapadno od Arena Centra te je proširio ponudu destinacije za dodatnih deset trgovina: JYSK, Kik, Sancta Domenica, Pepco, Bubamara, CCC, LC Waikiki, PittaRosso, ExtraSports i Intersport Outlet te kafić Leggiero Loft.

BITNO!

Kako bi svi posjetitelji na siguran način mogli obaviti svoju kupovinu u Arena Centru, molimo vas da pročitate COVID-19 preporuke posjetiteljima te provjerite trenutno radno vrijeme te način rada otvorenih trgovina.

Podijeli


Želite li pronaći svoju omiljenu trgovinu u Arena Centru?

Pregled mape Arena Centra

Novosti Arena Centra

10svi

CINESTAR TE DARUJE POVODOM MEĐUNARODNOG DANA OBITELJI!
CINESTAR TE DARUJE POVODOM MEĐUNARODNOG DANA OBITELJI!

Dragi posjetitelji, povodom Međunarodnog dana obitelji, CineStar te daruje privatnom projekcijom! Uključi se u nagradni natječaj na društvenim mrežama i razveseli svoju...

10svi

Celebration of Spring!!!U.S.Polo Assn
Celebration of Spring!!!U.S.Polo Assn

Uživajmo i proslavimo proljeće! U pastelnim paletama boja, koje nadahnjuju ,te privlače toplinu i mirise proljeća u U.S.Polo Assn pronađite...

06svi

Nova kolekcija CITIZEN satova u Dicti
Nova kolekcija CITIZEN satova u Dicti

U poslovnice Dicte stigla je vruća, atraktivna i beskrajno poželjna kolekcija novih Citizen satova. Satovi iz linije Promaster, Sports, Super...

05svi

ZLATARNA CELJE: KOLEKCIJE ZA MAJČIN DAN
ZLATARNA CELJE: KOLEKCIJE ZA MAJČIN DAN

Ljubav kao majčina je jedinstvena i zato joj pokažite koliko vam znači. Zlatne i srebrne kolekcije sa simbolima ljubavi potražite...

Ostale novosti

Prvi saznajte za odlične akcije i najbolje ponude Arena Centra

*Vaše podatke čuvamo u servisu Mailchimp te vam putem njega šaljemo emailove. Ako želite prekinuti vašu pretplatu molimo kliknite ovdje.

Pogledajte više o pravilima privatnosti i pravne napomene.